Sub egida celui mai important producator de cosmetica hoteliera si sapun solid/sapun lichid din Europa de Est, CAHM Europe s-a remarcat pe piata de profil prin calitatea inalta a cosmeticelor realizate, prin design-ul original si atragator al gamelor, testarile si certificarile europene pentru fiecare produs in parte cat si prin sentimentul de responsabilitate fata de natura-mama.

Grija exprimata fata de mediul inconjurator  cat si fata de  utilizatorul produselor noastre este asumata direct de catre producator,reprezentand una din valorile de baza ale acestei companii si fiind evidentiata de ingredientele naturale de cea mai buna calitate inglobate in produse cat si prin materialele biodegradabile ale ambalajelor.

Produsele marca CAHM EUROPE sunt exportate in peste 27 de tari europene, bucurandu-se de succes si notorietate in tari precum Franta, Norvegia, Danemarca, Spania, Grecia, Bosnia, Italia, Olanda, Ungaria, Bulgaria.

             www.hotelmagazin.ro este un magazin online de produse hoteliere care va ofera o solutie comoda si rapida de a intra in posesia produselor dorite. Spre deosebire de alte magazine online, noi ne asiguram ca ceea ce vedeti este ceea ce doriti sa cumparati. Producem si comercializam Cosmetice Hoteliere ( sapun hotel, sampon & gel de dus pentru hotel, set ata si ac de cusut, set igienic, set dentar - periuta si pasta), Consumabile Hoteliere (benzi dezinfectante WC, solutii de curatat, hang door-uri), scaune de conferinta, scaune de restaurant, suporti de hotel, accesorii receptie, stalpi pentru culoarele de despartitoare, carucior manajera - pentru curatenie, carucior pentru bagaje de hotel, parchet Karelia - triplustratificat, echipamente de bucatarie si multe produse destinate hotelului.

You spoil your customers, we support you. Este sloganul nostru prin care ne punem, indirect, in slujba confortului clientilor dumneavoastra.

Va multumim ca folositi serviciile noastre echipa CAHM Europe - Hotel Magazin.